INFO kirje

18.10.2018

Seuraavassa muutamia ohjeita tulevaa lauantaita varten. 

1. Kilpailuohjeisiin on merkitty pysäköintialueeksi ulkoilualueen iso pysäköinti. Toivottavasti mahdollisimman moni käyttää tätä ja näin ulkoilukeskuksen pysäköinti jää muille asiakkaille. Internet sivuilla on julkaistu kilpailukeskuskartta.

2. Muistutamme seuraavista varusteista, jotka varmasti saatavat edesauttaa reitin läpäisyä :). Eli hanskat, lukuvalo, kynä, karttamuovi ja mahdollisesti joku paperi, ellei kirjaa tietoja kartan taakse. 

3. Kisassa käytetään leimausjärjestelmänä sähköistä EMIT järjestelmää. Puolet on ilmoittanut meille oman EMIT numeronsa. Loput ilman emittiä olevat voivat sen meiltä aamulla vuokrata 5€ hintaan. Toivottavasti maksu tapahtuu tasarahana. Rasteilta löytyy myös "EI leimaa, jatka matkaa seuraavalle rastille" kylttejä. Molempien yhteydessä on myös rastilippu.

4. Ulkoilukeskuksen kahvio on jo aamulla auki. Kahviosta voi ostaa esim kahvia. 

5. Ulkoilukeskuksen pesutilat on myös muiden asiakkaiden käytössä. Älkää siis jättäkö varusteita pesutilaan kisan ajaksi. 

6. Kilpasarjan pyöräreittiin tulee pieni muutos hirvenmetsästyksestä johtuen. Metsästysseura on päättänyt jahtialueekseen Sultingträskin ympäristön. Reitin muutos selviää materiaalinjaon yhteydessä.

7. Numeroliivin tulee olla koko kisan ajan päälimmäinen vaatekappale.

8. Joukkueet suorittavat questin melonnan yhteydessä. Toivottavasti kaikki kunnioittavat karttaan merkittyä kiellettyä aluetta, mennessä ja palatessa kajakeilta.Reittikirjaan on kirjattu tarkempi ohje rastille menoon. Paluu samaa kautta.

9. Kilpasarjojen arvioitu voittoaika on 5 tuntia kaikissa sarjoissa. Kuntosarjassa aika kulunee 3,5h. Kilpailun maksimiaika on 7 tuntia, maali sulkeutuu klo 16. Tämän jälkeen on vielä aikaa ruokailla ja peseytyä klo 17 asti. Palkinnot jaetaan heti kärkisijojen selvittyä.

10. Kilpailun säännöt on määritelty kisan internet sivuilla. Lyhyesti faktat: kaikista väliinjääneistä rasteista joukkue saa 1 tunnin sakkoa. Jos kyseessä on vaihtopaikka, sakkoa tulee puuttuvasta leimasta 10min. Uimarannalla tulee leimata joka kerta osuuden päätyttyä. 

11. Jos joukkue tulee maaliin ja purkaa EMIT korttinsa, sillon ei ole enää mahdollista palata takaksin hakemaan mahdollisia puuttuvia leimoja.

12. Kuntosarjan pyöräilyssä on hieman "huonompaa" polkua n. 2km. Muuten mennään isoja uria pitkin koko matka. Kilpasarjassa on myös hieman pienempää uraa, vaikkakin suurin osa reitistä on leveää baanaa. Sarjojen ykkösrastin jälkeen karttaan on piirretty oranssilla katkoviivalla uusi kivituhkainen ulkoilupolku

13. Kunnioittakaa asutuksia/tontteja, ulkoilijoita, hevosia ja liikennesääntöjä!

14. Kisan jälkeinen ruokailu tapahtuu ulkoilukeskuksen buffet pöydästä. Kassalla on nimilista.

15. ...ja näitä ohjeitahan tarkennetaan aamulla jos tarkennettavaa ilmenee :)

Tsemppiä kaikille X-Kaatoon!