Springin viime hetken ohjeita

9.5.2014


Kilpailukeskuksen virallinen käyntiosoite Uudenmaankatu 249

Pysäköinti liitteenä olevan kuvan mukaisesti vapaille paikoille.

INFO, Kaikki kisamateriaali jaetaan Infossa. Otathan EMIT korttisi mukaan niin numero tulee samalla tarkastettua. Kaikille ei kortin omistaville on varattu vuokrakortti. Tuothan samalla vuokraa varten tasarhan 5€

Kisassa on köysi/vaijeriylitys, suosittelemme hanskojen käyttöä!

Aamupala tarjolla ennen kisaa 07:30-10:00 hintaan 3,5€, samassa yhteydessä kahvio koko päivän. Kisan jälkeen ruokailu samassa paikassa sisätiloissa

Kisan jälkeen pesu samassa rakennuksessa Infon ja ruokailun kanssa. Jätäthän kaikki likaiset ja märät rytkyn rakennuksen ulkopuolelle.

Kilpailumateriaalia EI ole millään tavalla suojattu säältä, varaa muovia mukaan.

Kaikissa sarjoissa on juoksuosuus pyöräilyn aikana. Varaa mukaasi juoksukengät. Juoksuosuuden pituus on sarjasta riippuen 3,5-5km.

Järjestäjät eivät tällä kertaa kuljeta varusteita mihinkään. Kaikilla joukkueilla on oma vaihtopaikka, johon suosittelemme tuomaan kassin/laatikon vaihtovarusteita ja energiaa varten. Maalin suunnasta katsoen KILPASARJAT OIKEALLE ja KUNTOSARJA VASEMMALLE puolelle. Keskelle jää väylä lähdölle ja maaliintulolle. Vaihtoleima sijaitsee vaihtoaleiden välissä, johon se sijoitetaan lähdön jälkeen. Jokainen sarja käy paikassa muutaman kerran. Myös omat melat ja liivit säilytetään tässä pisteessä.

Lähtö tapahtuu porrastetusti 30sek välein sarjoittain.

Melonta sisältää kivikkoisia osioita, veden pinta alhaalla. Melonnan päätteeksi kajakki pitää aina kuljettaa takaisin ylös hiekkakentälle.

Palkinnot pyritään jakamaan viimeistään klo 16, kuitenkin aikaisintaan kun sarjojen top3 on selvillä.

Sarjojen tavoiteajat nopeimmille on kilpasarjoissa 4h15min ja kuntosarjassa 3,5h, Maksimiaika kaikissa sarjoissa 6,5h. Maksimiajan ylitys tuo joukkueelle sakkoaikaa. Jos 7h raja ylityy, joukkue hylätään.

Tutustukaa kilpailun sääntöihin.